Inspiration

8 snabba skönhetsknep du måste ha koll på – om du är mamma

Anna-Sara Nilsson

Vi vet! Tiden för att ta hand om sig själv är oftast knapp (...eller icke-existerande!) som mamma. Därför listar vi på Xlash Cosmetics våra snabbaste skönhetsknep för mammor som kommer få dig att känna dig fräsch... på nolltid!

Inspiration

8 snabba skönhetsknep du måste ha koll på – om du är mamma

Anna-Sara Nilsson

Vi vet! Tiden för att ta hand om sig själv är oftast knapp (...eller icke-existerande!) som mamma. Därför listar vi på Xlash Cosmetics våra snabbaste skönhetsknep för mammor som kommer få dig att känna dig fräsch... på nolltid!

1. Långa fransar och fylliga bryn

Ja, det här är faktiskt vår hjärtefråga men det är lättare att se fräsch ut även om man inte hinner sminka sig när fransarna är långa och brynen fylligare. Visste du att Xlash Ögonfransserum också gör fransarna tjockare, fler och till och med mörkare? Xbrow Ögonbrynsserum är ett perfekt komplement! Och vem vill inte vakna upp med bryn som syns utan smink?


2. Torrschampo

Fräscht hår ger ett fräscht intryck och oftast känns allt mycket bättre när du har en bra hårdag. Därför rekommenderar vi att du investerar i ett torrschampo för att stå i duschen i en timme med diverse färgbomber, schampon, inpackningar och balsam kan vara svårt att få till. Dessutom mår håret bra av att inte tvättas varje dag! 1-2 gånger i veckan räcker fint.


3. Multi-produkter

En annan bra investering kan vara att köpa produkter du kan använda till mycket! Ett exempel är produkter som kan användas och ge färg på läppar, kinder och ögon. Det går snabbt, det är snyggt och ger en sammanhållen look.


4. Snabbt smink

En krämögonskugga går snabbt att applicera när du vill sminka dig och ger ett glamoröst intryck på under två minuter. Håll det monotont i en färg och använd fingret för att sudda ut skarpa linjer. En flytande highlighter ger ett fräscht intryck även om du är osminkad i övrigt. Fuska till ett glow! Går dessutom alldeles utmärkt att använda på nyckelben, axlar och ben för helkroppsglowet! En riktigt skönhetsknep för mamma.


5. Ögonmasken

Sömnbrist? Japp... Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches minskar synligheten av mörka ringar, reducerar påsar under ögonen och fina linjer. Dessutom återfuktar de som en dröm! Den är även svalkande och är det perfekta tillskottet till din self-care rutin.


Läs här om varför du kommer älska den!


6. Skippa nagellacket

Naglar med avskavt nagellack känns snabbt tråkigt och syns väl om du har en stark färg. Skippa nagellacket helt och välj transparenta nagellack med mycket glans i för en fräsch och chic look eller välj ljusa, nagellack som inte är heltäckande. Det syns betydligt mindre om du får skador på nagellacket.


7. Ta hand om ditt naturliga hår

Det kanske inte längre är aktuellt att styla håret varje morgon så lär dig att embrace ditt naturliga hår och textur. Om du har lockigt hår så läs på om vilka produkter och metoder som får fram lockarna och eliminerar frizzet. Har du rakt hår så fokusera på glans, nya frisyrer och underhåll färgen med en färgbomb!


8. Gör det över natten

Ha din hårinpackning över natten och sov med den. Låt den verka utan att du behöver hoppa in och ur i duschen och handdukstorka håret, vänta och sen tvätta av den. Dessutom blir det en riktig superkur för håret! Har du en återfuktande ansiktsmask kan du använda den som nattkräm. Använd mindre än du brukar och låt den sjunka in innan du lägger dig och vakna upp med återfuktad hy.


Rekommenderade produkter