Inspirasjon

Därför är Xlash värt pengarna

Louice Tapper Florén

Varför inte inviga det nya året med att satsa på din naturliga skönhet? Vi på Xlash tycker att det är ett perfekt nyårslöfte. Särskilt vill vi slå ett slag för fransserumet som ger längre fransar, vilket hjälper till att lyfta hela ditt utseende. Men är det värt pengarna? Absolut! Här listar vi varför just Xlash är värt pengarna.

Inspirasjon

Därför är Xlash värt pengarna

Louice Tapper Florén

Varför inte inviga det nya året med att satsa på din naturliga skönhet? Vi på Xlash tycker att det är ett perfekt nyårslöfte. Särskilt vill vi slå ett slag för fransserumet som ger längre fransar, vilket hjälper till att lyfta hela ditt utseende. Men är det värt pengarna? Absolut! Här listar vi varför just Xlash är värt pengarna.

Det finns många olika fransserum ute på marknaden som alla lovar en sak: längre, fylligare och mer uttrycksfulla fransar. Men hur ska man veta vilken produkt som är bäst och som faktiskt håller vad den lovar? För att du inte ska behöva ’slänga pengarna i sjön’ rekommenderar vi att du innan du gör ett köp läser igenom omdömena, kollar på före- och efterbilder och bekantar dig med serumets aktiva ingredienser. Eller så kan du investera i Sveriges mest sålda fransserum: Xlash Eyelash Serum. Här nedan berättar vi varför Xlash är värt pengarna.


Ännu ett onödigt extra steg i ens hudvårdsrutin?Absolut inte.

Trenden med långa och fylliga fransar är nästan inte en trend längre – för många är det lika självklart som en återfuktande fuktkräm. Hur många av oss har inte lagt otroligt mycket tid på att leta efter den perfekta mascaran som både förlänger och ger volym? Eller har du kanske använt lösögonfransar till festliga tillfällen och till och med funderat på om det är värt att skaffa fransförlängning? Du fattar vad vi menar – trenden med långa och fylliga fransar är här för att stanna.


Fransserum är ett utmärkt alternativ till dyra fransförlängningar. Många har slutat med fransförlängningar och istället börjat använda serum. Senaste åren har det blivit populärt att ha en hudvårdsrutin med flera olika steg, men vi vill hävda att fransserum är ett värdefullt extra steg att lägga till i din rutin. I flera kliniska studier har det till exempel visat sig att Xlash Eyelash Serum kan göra fransarna 70 procent längre, 33 procent mer voluminösa och 22 procent tjockare. Om du använder fransserumet regelbundet i minst 30 dagar kan du förvänta dig att dina fransar kommer förändras till det bättre.


Är du fortfarande tveksam till om det är värt att lägga till Xlash i din hudvårdsrutin? Spana in dessa före- och efter-bilder:


Billigare än fransförlängning

Många som använder Xlash har fått frågan om det verkligen är deras naturliga fransar eller om de har fransförlängning. Så om du velar mellan att göra en fransförlängning eller investera i ett fransserum skulle vi vilja hävda att det är mer värt att köpa ett serum. Framförallt är det mycket billigare. En fransförlängning kan kosta mellan 500 till 2000 kronor och tar oftast kring en timme att utföra. Om du vill behålla resultatet måste du gå tillbaka till salongen för en påfyllning var tredje eller fjärde vecka. Fransförlängning är alltså både dyrt och tidskrävande.


Till skillnad från fransförlängning kan du inte få fylligare, längre och tätare fransar direkt med ett fransserum. Oftast tar det 4-6 veckor innan du får fullt resultat, men om du har tålamod kommer det vara värt det. Om du frågar oss: långa, naturliga fransar slår helt klart fejkfransarna som du får med en fransförlängning. Om du använder Xlash Eyelash Serum kan du få nästintill samma resultat som fransförlängning, men betydligt billigare. En tub med Xlash kostar just nu 399:- och räcker för ungefär 2-3 månaders behandling. Den finns även i en större variant: Xlash PRO Eyelash Serum (pris: 599:-) som innehåller dubbelt så mycket serum och som räcker för upp till 6 månaders användning. Dessutom är Xlash inte alls tidskrävande. En applicering tar bara ett par sekunder och det enda du behöver komma ihåg är att applicera serumet en timme innan du går och lägger dig (på rena fransar). Med Xlash sparar du alltså både tid och pengar.


Vårdar och återfuktar fransarna

Genom att använda Xlash Eyelash Serum ökar du inte bara dina fransars tillväxt. Du skämmer faktiskt även bort dem med en vårdande behandling. Detta är på grund av att serumet innehåller aktiva ingredienser som vårdar och återfuktar fransarna. Myristoyl Pentapeptide-17, högmolekylär Hyaluronsyra och Biotin är några av Xlashs nyckelingredienser.


Myristoyl Pentapeptide-17 hjälper till att göra dina fransar mer välmående samtidigt som denna avancerade och högteknologiska ingrediens bidrar till en hälsosammare tillväxt. Genom att du applicerar Xlash längs övre fransraden hjälper du ingrediensen att kunna verka ända ner i fransarnas hårsäckar. Här kan Myristoyl Pentapeptide-17 stimulera produktionen av proteinet keratin och därmed bidra till nya celler bildas – så att nya, längre och friskare fransar kan växa ut.


Högmolekylär Hyaluronsyra är en populär ingrediens som oftast används i hudvårdsprodukter tack vare dess otroliga fuktgivande egenskaper. I Xlash hjälper ingrediensen till att hålla fransarna återfuktade och förhindrar även dem från att torka ut. Om fransarna är torra kan de nämligen ramla av i förtid.


Biotin är en riktig kraftfull vitamin som stärker och förbättrar torra fransar. Den bidrar även till en ökad och mer hälsosam tillväxt av fransarna.


Du kan använda Xlash istället för mascara

Många som har fransförlängning brukar säga att en stor anledning till att de har det är att de slipper använda mascara och att de vaknar varje morgon med perfekta fransar. Om du använder Xlash Eyelash Serum lovar vi att du kommer känna att du knappt behöver mascara heller. När dina fransar blir längre och tätare kommer de rama in ditt ansikte på ett helt annat sätt. Dessutom innehåller fransserumet ingredienser som gör dina fransar mörkare, vilket ytterligare förstärker dina fransars dramatiska effekt.


Om du vill framhäva fransarna lite extra ibland behöver du bara böja dem med en fransböjare och om du vill, måla på lite mascara. Mer än så behövs inte!


Xlash är värt pengarna eftersom det verkligen funkar

Xlash Eyelash Serum är en produkt som håller vad den lovar. Efter 30 dagars regelbunden användning kan du se fram emot upp till 70 procent längre fransar, som dessutom är mycket tätare och har mer volym. Vissa jämför det med en lashlift! Nästan fyra miljoner människor världen över är trogna användare av Xlash, så många människor kan ju knappast ha fel! Så ja, Xlash är definitivt värt pengarna – särskilt eftersom det är billigare än fransförlängning och är enkelt att applicera. Börja det nya året genom att unna dig själv längre fransar med Xlash!


MAGAZINE

Du kanske också gillar

Siste artikler

Ingredient deep dive - Bakuchiol

Siste artikler

Get to know the team at Xlash HQ! Meet: Thea

Inspirasjon

Summer Vacation Survival Guide

Siste artikler

Ingredient deep dive - Biotin Peptide

Siste artikler

Truth or myth? 5 "facts" about beauty

Siste artikler

Ingredient deep dive - active ingredients

Siste artikler

Your most asked questions

Siste artikler

Alt du trenger vite om vippeløft

Anna-Sara N.
Veiledninger

How to use a Jade Roller

Thea c.
Siste artikler

Your complete eye care routine

thea c.
Siste artikler

6 biggest beauty trends 2023

THEA
Siste artikler

The diffrence between our three eye gels

Thea chintoh
Siste artikler

Hva er forskjellen mellom Xlash og andre øyevippeserum?

Inspirasjon

Gua Sha – Hva er det, og hvordan fungerer det?

Siste artikler

Slik fikser du lange vipper uten mascara

Louice Tapper Florén
Veiledninger

Create the perfect eyeliner with Jackie

Aleksandra Milovanovic
Inspirasjon

Kollagen - hva er det og hva er det bra for?

Viveka Cousins
Trends

9 av de største skjønnhetstrendene S/S 2022

Anna-Sara Nilsson
Inspirasjon

Slik blir du kvitt tørre lepper og munnviker

Anna-Sara Nilsson
Veiledninger

Øyenbrynsskole: Slik plukker du øyenbrynene dine hjemme

Anna-Sara Nilsson
Inspirasjon

Ansiktsmassasje – Hva er det, og hvordan fungerer det?

Aleksandra Milovanovic
Inspirasjon

Beauty boost brunsjen - 5 enkle tillegg

Anna-Sara Nilsson
Interview

Intervju: Slik beholder du motivasjonen for en sunn livsstil

Anna-Sara Nilsson
Inspirasjon

Toppliste: Produkter fra Xlash Cosmetics

Anna-Sara Nilsson
Interview

Behind the scenes: Slik tilvirkes Xlash

Anna-Sara Nilsson