Inspiration

Därför borde du använda Xlash om du har fransförlängning

Louice Tapper Florén

Oavsett om du planerar att ta bort eller fortsätta ha fransförlängning finns det bara fördelar med att kombinera det med ett fransserum. Vår favorit, Xlash, ger dig nämligen inte bara längre fransar – den vårdar ända ner till hårsäckarna. Läs vidare för att få reda på varför du borde använda Xlash om du har fransförlängning.

Inspiration

Därför borde du använda Xlash om du har fransförlängning

Louice Tapper Florén

Oavsett om du planerar att ta bort eller fortsätta ha fransförlängning finns det bara fördelar med att kombinera det med ett fransserum. Vår favorit, Xlash, ger dig nämligen inte bara längre fransar – den vårdar ända ner till hårsäckarna. Läs vidare för att få reda på varför du borde använda Xlash om du har fransförlängning.

Gör din fransförlängning på rätt sätt för att skydda dina fransar

Om du googlar ”skadar ögonfransförlängning mina naturliga fransar” kommer du antagligen få två svar. Vissa kommer hävda att det är det värsta du kan göra mot dina fransar och att de aldrig kommer bli desamma igen. Andra menar att fransförlängning inte skadar fransarna alls, även om du har det flera månader eller år. Vad är mest korrekt? Görs det på ett korrekt sätt så kan inte en fransförlängning skada ens naturliga fransar. Det vill säga, om du går till en utbildad och erfaren fransstylist kommer inte en fransförlängning förhindra tillväxten av nya fransar.


Man kan anpassa fransförlängningen efter ens egna önskemål, med singel- och volymfransar kan man få allt från ett naturligt resultat till fransar med maxad volym. Om du väljer att skaffa en fransförlängning med ett mer onaturligt, dramatiskt resultat finns det dock en risk för att dina nya fransar blir för tunga för dina egna fransar. Detta kan leda till att dina naturliga fransar ramlar av, men finska läkare har även varnat för att påfrestningen för ens egna fransar i värsta fall kan resultera i att de slutar växa helt. Det är därför viktigt att stärka dina naturliga fransar ifall du väljer att använda riktigt långa och dramatiska fransförlängningar.


Genom att använda Xlash när du har fransförlängning blir dina naturliga fransar starkare

Ett sätt för att stärka dina naturliga fransar när du har fransförlängning är att regelbundet använda ett ögonfransserum. Tänk på att välja ett serum som inte innehåller några oljor som kan skada fransförlängningen. Anledningen till att man brukar avråda från att använda produkter som innehåller oljor är att de kan luckra upp limmet till fransförlängningen, vilket kan leda till att fransarna ramlar av i förtid. Ett fransserum som är både formulerad utan oljor och som vårdar effektivt är Xlash Eyelash Serum. Många fransstylister rekommenderar faktiskt att man applicerar Xlash samtidigt som man har fransförlängning. Med hjälp av näringsrika proteiner, vitaminer och mineraler stärker man ens naturliga fransar, vilket kan göra att du får ett bättre resultat av fransförlängningen. Du får ett ännu snyggare resultat och slipper oroa dig för om fransförlängningen eventuellt skulle skada dina egna fransar.


Om du använder Xlash Eyelash Serum en gång om dagen (helst innan du går och lägger dig) i minst 30 dagar kommer dina naturliga fransar bli längre, tjockare och framförallt starkare.


Du slipper uppleva kontrasten av korta fransar när du tar bort fransförlängningen

Funderar du på att ta bort din fransförlängning, men är rädd för att dina naturliga fransar kommer kännas nakna och superkorta? Då är lösningen att börja använda Xlash ett par månader innan du tar bort förlängningen. Genom att applicera Xlash när du fortfarande har en fransförlängning kan du boosta tillväxten av dina naturliga fransar, medan de fortsätter att matas med näring.


Myristoyl Pentapeptid-17® och Biotin är två av Xlash Eyelash Serums nyckelingredienser. Fransarna består till stor del av proteinet keratin och det Myristoyl Pentapeptid-17® är känd för är att stimulera just keratinproduktion hos dina fransar. Peptiden bidrar till att dina fransar blir tjockare, fylligare och längre. Biotin är en kraftfull vitamin som stärker och förbättrar tillståndet hos dina fransar ända från roten. Det är även en aktiv ingrediens som effektivt boostar tillväxten av fransarna.


Du förlorar alltså ingenting av att börja använda ett fransserum när du fortfarande har fransförlängning. Tvärtom, det kommer vara enklare att sluta med fransförlängningen när du känner dig redo för det.


Det finns inga nackdelar med att kombinera Xlash och fransförlängning

Xlash Eyelash Serum är vattenbaserad och innehåller därför inga oljor som skulle kunna skada ögonfransförlängningen. Du kan alltså använda Xlash utan att oroa dig för att dina fransförlängningar tar skada! Dina fransar blir både starkare och längre och kommer faktiskt klara av att bära fransförlängningarna ännu bättre. Xlash är även säkert för ögonen och innehåller inga irriterande eller skadliga ämnen.


Precis som när man använder Xlash utan ögonfransförlängning är det självklart viktigt att applicera serumet på rätt sätt. För att få den bästa effekten ska du applicera serumet ungefär som en eyeliner, på ögonlocket längs fransrötterna. Det gör att serumets aktiva ingredienser effektivt tas upp, stimulerar tillväxten och förlänger fransarnas växtcykel. Effekten ser du oftast efter minst 28 dagars regelbunden användning.


Använder du Xlash samtidigt som du har ögonfransförlängning kan du faktiskt behöva gå till din fransstylist något oftare. Detta eftersom dina naturliga fransar kommer att växa snabbare med Xlash Eyelash Serum. Å andra sidan kommer dina fransar att klara sig bättre - du kommer att tappa färre fransar, vilket gör att du inte behöver fixa fransarna lika ofta. Så man kan faktiskt säga att det blir en “plus-minus-noll”-effekt. Oavsett ifall du behöver gå till din fransstylist något oftare, mer sällan eller lika ofta som tidigare kommer dina naturliga fransar att vara både längre och starkare.


Xlash – ett alternativ till fransförlängning?

En viktig anledning till att man väljer att skaffa sig en fransförlängning är för att få de där drömskt snygga fransarna med maxad volym. Kanske är dina naturliga fransar korta och du önskar få längre? Eller så vill du kanske spara tid på din sminkrutin – vakna med perfekta fransar varje morgon och slippa spendera för mycket tid framför spegeln. Att regelbundet gå till en fransstylist kan dock bli dyrt i längden. Många använder därför Xlash Eyelash serum istället!


Serumet ger en liknande effekt som en fransförlängning genom att dina egna naturliga fransar blir längre och fylligare och får mer volym. Med Xlash Eyelash serum kan du förvänta dig upp till 70 % längre fransar! Många av våra användare får faktiskt frågan om de har skaffat fransförlängning när de börjat använda Xlash regelbundet. Oavsett om använder fransförlängning eller vill boosta dina naturliga fransar kommer Xlash Eyelash serum passa dig och dina fransar perfekt.