Inspiraatiota

Xlash Cosmetics: En Etisk Revolution För Fransförbättringsindustrin

Xlash Cosmetics

Inspiraatiota

Xlash Cosmetics: En Etisk Revolution För Fransförbättringsindustrin

Xlash Cosmetics

Hur Xlash skapades

Xlash Cosmetics, med sin banbrytande tillväxtstimulerande formel för ögonfransar, omvandlar helt och hållet vår tro på ögonfransförbättringsindustrin. Xlash grundades i Sverige under 2009 i en tid då konsumenterna hade förlorat sin tro på möjligheten att öka tillväxten av sina egna fransar med serum, lösningar och vitaminberikade mascaror.


Xlash föddes av en passion för effektiva, naturliga ögonfransvaxlösningar, ren kompetens och en oförsonlig dedikation till kvalitet, etik och välbefinnande och tillfredsställelse hos sina kunder. Xlash har omvandlat livet och ansikten hos 3,6 miljoner nöjda kunder som har kommit överens om att denna kostnadseffektiva franstillväxt har blivit deras sista stopp i vad gäller franskosmetika.


Långa, starka och fylliga ögonfransar har varit en kvintessens symbol för kvinnlighet i tusentals år. Det är därför inte konstigt hur långt vi är beredda att gå för att förlänga, berika, stärka och fylla våra fransar ... ofta till ingen nytta eller med allvarlig skada för våra naturliga fransar och hårsäckar som följd. Vad som gör Xlash så revolutionerande är den kumulativa, hälsosamma och effektiva påverkan den har på livstiden, konsistensen och längden hos de naturliga ögonfransarna, allt från follikeln till roten!


Varför är Xlash revolutionerande?

De hänger sig åt en strikt process vad gäller etisk utveckling, tillverkning och utökad, varierad klinisk prövning som spänner över Sverige, Ryssland och Storbritannien. En grupp med 15 ögonfranspionjärer har kommit fram till en kostnadseffektiv mirakelprodukt som inte bara är ett legitimt alternativ till syntetiska franstillägg på grund av dess anmärkningsvärda effektivitet. Det är också det enda räddningen för en franslinje som har blivit skadad av förlängningar, ineffektiva ögonfransbehandlingar och dyra designermascaror.


Detta banbrytande ögonfranssserum har gjort vågor över hela Europa, Asien och Mellanöstern och äntligen är det här i för att göra en bestående naturlig inverkan på liv för kvinnor som inte vill något annat än att se naturligt vackra ut. I motsats till många av sina konkurrenters produkter har Xlash serum genomgått stränga kliniska prövningar som definitivt har visat att den stimulerar, förlänger och förbättrar tillväxten av ögonfransar med 30-40% med bara nattapplikation över en tid av 4 veckor/20 dagar.


Dessutom är det inte frågan om dyrt underhåll för långvariga resultat: Etisk marknadsföring från Xlash Cosmetics säkerställer att ett rör Xlash Lash-förstärkare kommer att vara så länge som 3-6 månader när det appliceras enligt instruktionerna. I Xlash är gamla folkmedicinska lösningar och kvalitetsväxtbaserade lösningar optimerade med den senaste kosmetiska tekniken för att inte bara göra ögonfransar upp till 40% längre utan även 33% rikare och 22% starkare!


Skillnaden här är hur det fungerar. Den förlänger livslängden hos befintliga och nya fransar så att de får tid att växa sig tjockare, fylligare och starkare. Samtidigt som den stimulerar, ger näring till och vitaliserar hårsäckarna för ny tillväxt. Den rättar till tidigare skador och föryngrar din franslinje för framtiden.


Hur ingredienserna i Xlash kan hjälpa dig att få längre ögonfransar

Och det slutar inte där, pionjärandan i Xlashs expertteam har kulminerat i en synergistisk kombination av extrakt som förbättrar varandras funktion och effekt, vilket ger allt från färgförstärkning till extrem förlängning:


Biotin peptide

En av de aktiva ingredienserna som hjälper den naturliga fransen att växa sig längre, fylligare och friskare.


Hyaluronsyra

Potent återfuktande ingrediens för hälsosamma och friska fransar.


Grönt te

Kraftfull antioxidant som verkar lugnande och antiinflammatoriskt för en skonsam formula.


Hur Xlash fortsätter att växa

Den här otroliga stimuleringsstimulatorn har lockat till sig en lojal kundbas där rekordbrytande 92,4 procent av användarna rapporterar en markant ökning av tillväxten, styrkan, fylligheten och längden på deras fransar ... en oerhörd revolution i branschen. Xlash är stolta och trygga nog i sin produkt för att erbjuda en full återbetalningsgaranti för kunder som inte är 100 procent nöjda med sina resultat. Allt detta är tillgängligt från och med nu, till hands med gratis frakt till USA och Storbritannien.


Det är bara en tidsfråga innan hemligheten kommer ut, men det har varit vårt nöje och vårt privilegium att ge dig försprånget du kommer att behöva. Vårt mål för framtiden är en generation av stolta feminina ansikten som inte behöver fejka sig framåt. Vi önskar er ett varmt lycka till på er 4 veckor långa resa till fylligare, rikare, längre och starkare fransar. Nämnde vi att det även fungerar på dina ögonbryn?


MAGAZINE

Du kanske också gillar

Viimeisimmät artikkelit

Ingredient deep dive - Algica®

Viimeisimmät artikkelit

Xlash & prostaglandin - did you know this?

Viimeisimmät artikkelit

What’s the difference between the original serum and Sensitive?

Viimeisimmät artikkelit

10% VITAMIN C BRIGHTENING EYE STICK

Viimeisimmät artikkelit

Ingredient deep dive - Bakuchiol

Viimeisimmät artikkelit

Get to know the team at Xlash HQ! Meet: Thea

Inspiraatiota

Summer Vacation Survival Guide

Viimeisimmät artikkelit

Ingredient deep dive - Biotin Peptide

Viimeisimmät artikkelit

Truth or myth? 5 "facts" about beauty

Viimeisimmät artikkelit

Ingredient deep dive - active ingredients

Viimeisimmät artikkelit

Your most asked questions

Viimeisimmät artikkelit

Lash lift – kaikki, mitä sinun tulee tietää ripsien kestotaivutuksesta

Anna-Sara N.
Oppaat

How to use a Jade Roller

Thea c.
Viimeisimmät artikkelit

Your complete eye care routine

thea c.
Viimeisimmät artikkelit

6 biggest beauty trends 2023

THEA
Viimeisimmät artikkelit

The diffrence between our three eye gels

Thea chintoh
Viimeisimmät artikkelit

Miten Xlash eroaa muista ripsiseerumeista?

Inspiraatiota

Gua Sha - what is it and how does it work?

Inspiraatiota

Kollageeni – mitä se on ja mihin sitä käytetään?

Viveka Cousins
Trends

9 suurinta kauneustrendiä | Kevät-kesä 2022

Anna-Sara Nilsson
Inspiraatiota

Näin ehkäiset huulten kuivumista ja vältät rohtuneet huulet

Anna-Sara Nilsson
Oppaat

Kulmakarvaopas: Näin nypit kulmakarvat kotona

Anna-Sara Nilsson
Inspiraatiota

Facial massage - what is it and how does it work?

Aleksandra Milovanovic
Inspiraatiota

Kokeile kauneusbrunssia – 5 helppoa lisäystä lautaselle

Anna-Sara Nilsson
Interview

Haastattelu: Kuinka pitää yllä motivaatiota terveellisiin elämäntapoihin

Anna-Sara Nilsson