Inspiratie

Allt du behöver veta om lip plump serums

Louice Tapper Florén

Vem vill inte ha fylligare och mer definierade läppar? Ett sätt för att få de där jämna, kyssvänliga plutläpparna är med ett bra lip plump serum. Här har vi listat allt du behöver veta om lip plump serums.

Inspiratie

Allt du behöver veta om lip plump serums

Louice Tapper Florén

Vem vill inte ha fylligare och mer definierade läppar? Ett sätt för att få de där jämna, kyssvänliga plutläpparna är med ett bra lip plump serum. Här har vi listat allt du behöver veta om lip plump serums.

Är lip plump serums säkra att använda?

Självklart, lip plump serums är helt säkra att använda. De har inga allvarliga biverkningar och det finns ingen risk att de skadar läpparna vid regelbunden användning. Därmed kan du applicera lip plump serums utan att behöva oroa dig för om de kommer skada dina läppar.


Är lip plump serums bättre än lip fillers?

Både lip plump serums och lip fillers kan ge dig större läppar, men de fungerar på olika sätt. Vad som är bäst för just dig beror på vilket resultat du vill ha och hur länge du vill att det ska hålla.


Lip fillers är en injektionsbehandling som man gör på en salong och oftast använder man stabiliserad hyaluronsyra, som finns naturligt i kroppen. På ett kort ögonblick gör lip fillers att läpparna blir fylligare och får mer volym. Tillsammans med den som utför behandlingen kan man skräddarsy resultat genom att bestämma hur mycket ml fillers man vill injicera. Resultatet håller i upp till sex månader och vill du ha långvarigt resultat måste du gå till salongen regelbundet för att få påfyllning. Behandlingen är dessvärre inte smärtfri och kan kosta kring 2-3000 kronor per gång.


Lip plump serum är ett läppserum som ger en förstorande effekt och passar de som vill ha större läppar, utan att behöva gå till en salong eller uppleva smärta. De är icke-invasiva och ger en fylligare effekt med hjälp av naturliga ingredienser och peptider. Resultatet är dock bara tillfälligt och håller i ett par timmar efter applicering. Däremot slipper du läskiga nålar!


Vilket är det bästa alternativet? Om du tycker dina naturliga läppar är alltför tunna och gärna vill ha fylligare läppar permanent samt har råd kanske lip fillers är det bättre valet. Om du däremot vill testa på den här looken men inte vill göra något drastiskt rekommenderar vi att du börjar med ett lip plump serum. Här nedan berättar vi mer hur du hittar det bästa lip plump serum samt hur du använder det.


Vilket är det bästa lip plump serumet?

Det finns många olika typer av lip plump serums, men det är en som vi tycker verkligen sticker ut: Xlips Lip Plump Serum. Den är dermatologist testad och är formulerad med noggrant utvalda samt aktiva ingredienser från växtriket. Formulan har tagits fram tack vare avancerade vetenskapliga metoder.


De aktiva ingredienserna i Xlips Lip Plump Serum hjälper till att öka läppstorleken genom att öka blodcirkulationen. Framförallt är det den botaniska växtextraktet Gingko Biloba som förstorar läpparna. En annan huvudingrediens är hyaluronsyra, som hjälper till att jämna ut rynkor och linjer vilket ger läpparna ett ungdomligare utseende. Hyaluronsyra återfuktar även effektivt och förhindrar läpparna från att torka ut.


Framförallt vill vi rekommendera Xlips Lip Plump Serum eftersom det är en smart 3 i 1-produkt. Samtidigt som den ger fylligare och större läppar är det även ett vårdande och återfuktande läppbalsam, men också ett läppglans!


Hur applicerar jag lip plump serums?

Det är både smidigt och enkelt att applicera lip plump serums. Det enda du behöver göra är att pensla på ett tunt lager på över- och underläppen, inom ett par minuter kommer läpparna vara mycket fylligare och mer definierade.


Kan man applicera lip plump serums tillsammans med ett läppstift?

Självklart kan du kombinera Xlips Lip Plump Serum med ditt favoritläppstift. Du kan göra det på två olika sätt:  1. Som en primer: genom att applicera Xlips Lip Plump Serum innan ditt läppstift skapar du en bra bas. Särskilt eftersom serumet återfuktar och jämnar ut, samtidigt som den ger fylligare plutläppar. Vänta ett par minuter innan du applicerar läppstiftet.  2. För att tillföra glans: för att definiera läpparna ytterligare kan du applicera Xlips Lip Plump Serum efter ditt läppstift. Detta ger läpparna både en extra fyllighet och en härlig glans!
Kan lip plump serums torka ut mina läppar?

Nej, tvärtom – läppserum som Xlips innehåller vårdande och återfuktande komponenter som gör att läpparna bevaras välmående, samtidigt skyddas de från att torka ut.


Hur ofta kan jag använda lip plump serums?

Hur ofta du vill och närsomhelst! Det finns ingen risk med att använda lip plump serums flera gånger per dag. Helt enkelt – applicera närsomhelst under dagen när du vill ha större och fylligare läppar.


Går det bra att använda lip plump serums tillsammans med lip fillers?

Självklart! Serum som Xlips kan dessutom hjälpa till att framhäva effekten från en lip fillers-behandling ännu mer.


Är lip plump serums dyra?

Lip plump serums finns i olika prisklasser, men de är absolut billigare än lip fillers-behandlingar. Xlips Lip Plump Serum kostar 299 kronor och om du använder serumet varje dag räcker det i upp till ungefär tre månader.


Kan jag använda lip plump serums om mina läppar är torra och nariga?

Vi rekommenderar inte att du använder lip plump serums när dina läppar är torra, skadade och nariga. Just eftersom dina läppar då är ännu känsligare och lättare kan bli irriterade.


Därför är det bättre att börja med att vårda läpparna innan du testar lip plump serums.Ett sätt att göra det är att investera i ett läppbalsam som både återfuktar och reparerar, så som Xlips EFG. Detta är ett näringsgivande, lätt och och fuktgivande läppbalsam som bidrar till att förbättra skyddsbarriären.


Med en blandning av flera fuktgivande komponenter så som sheasmör, jojobasmör och hyaluronsyra är Xlips EGF precis vad riktigt torra läppar behöver.Xlips EGF är även formulerat med den unika anti-aging-komponenten EGF (Epidermal Growth Factor), en polypeptid som stimulerar tillväxten av epidermala celler samtidigt som den skyddar huden från negativa miljöfaktorer. EGF innehåller även resveratrol, E-vitamin och niacin som effektivt vårdar.


Applicera Xlips EGF morgon och kväll eller när de behöver extra vård och återfuktning.


MAGAZINE

Du kanske också gillar

Laatste artikels

Xlash & prostaglandin - did you know this?

Laatste artikels

10% VITAMIN C BRIGHTENING EYE STICK

Laatste artikels

Get to know the team at Xlash HQ! Meet: Thea

Laatste artikels

Alles wat je moet weten over een wimperlift

Anna-Sara N.
Inspiratie

Collageen: Wat is het en waar is het goed voor?

Viveka Cousins
Trends

De 9 grootste schoonheidstrends voor lente en zomer 2022

Anna-Sara Nilsson
Inspiratie

Zo kom je van schrale lippen en droge mondporiën af

Anna-Sara Nilsson
Tutorials

Wenkiesschool: Hoe je je wenkbrauwen thuis moet plukken

Anna-Sara Nilsson
Inspiratie

Gezichtsmassage – wat is het en hoe werkt het?

Aleksandra Milovanovic
Inspiratie

Top 10: producten van Xlash Cosmetics

Anna-Sara Nilsson
Interview

Achter de schermen: Zo wordt Xlash gemaakt

Anna-Sara Nilsson
Interview

Alles wat je moet weten over een wimperlift

Inspiratie

5 veelgemaakte fouten die je (waarschijnlijk) maakt tijdens het daten

XLASH COSMETICS
Tutorials

Xlash verjongende ooggel Patches aanbrengen – Hoe werkt het

Aleksandra Milovanovic
Inspiratie

Denzel Rhodes: De ultieme avondroutine

Aleksandra Milovanovic
Tutorials

Xbrow wenkbrauwserum aanbrengen – dit is hoe je het doet

Aleksandra Milovanovic
Inspiratie

Alles wat je hoeft te weten om browlift lamination

Anna-Sara Nilsson
Inspiratie

5 steg till naturligt fixade bryn

Louice Tapper Florén
Inspiratie

7 redenen waarom je donkere kringen onder je ogen krijgt

Louice Tapper Florén
Inspiratie

6 slimme tips om je wenkbrauwen te laten groeien

Louice Tapper Florén
Inspiratie

5 mascara-fouten die je maakt - en hoe je deze kunt oplossen!

Louice Tapper Florén