Inspiration

En partybruds guide till glittrande, glamorösa och tjocka ögonfransar

Xlash Cosmetics

Inspiration

En partybruds guide till glittrande, glamorösa och tjocka ögonfransar

Xlash Cosmetics

Att få tjocka och långa ögonfransar utan fransförlängning är en dröm. Det kan tyckas vara för bra för att vara sant, men drömmen går att nå om du ser till att använda bra tillväxtserum. Serumen är förpackade med friska ingredienser som fettsyror och peptider som kan stimulera tillväxten av hårsäckar samt vårda och göda dina ögonfransar.


Myt: Ögonprodukter stimulerar snabb franstillväxt.


Fakta: Du kan inte få fantastiska fransar över en natt. Hårtillväxt påverkas av många faktorer som ålder, näring och gener. Om du har naturligt smala ögonfransar växer de sig inte långa och tjocka inom två veckor. Det är snarare så att de verkar längre, tjockare och starkare än tidigare.


Det är ganska enkelt att använda ögonserum och andra produkter. Du måste bara tillämpa det som du tillämpar mascara. Så här gör du det.


Steg som gör att du får glittrande, glamorösa och tjocka fransar

1. Rengör ditt ansikte, i synnerhet ögonområdet med en mild barntvål.


2. Torka ditt ansikte torrt med en mjuk handduk.


3. Borsta dina fransar med en mjuk borstpensel. Regelbunden borstning avlägsnar dammpartiklar, smuts och mikrober från ögonen. Dessutom förbättras blodcirkulationen som kan stimulera ordentlig hårväxt.


4. Applicera ett näringsriktigt hårväxtserum på dina ögonfransar med en mjuk och lång mascarastav. Se till att du applicerar den från roten till spetsarna i halvcirkelrörelser. Använd inte för mycket, annars riskerar du att skada dina fransar. Om du är ute efter ett hälsosamt serum kanske du vill prova Xlashs produkter.


5. Babypulver, när det används med mascara, ger en naturlig glans till dina fransar. Applicera en enda mascarafärg på dina fransar. Belägg spetsarna på din frans och rulla det mjukt. Stänk babypulver på toppen. Borsta bort extra babypulver när det är torrt. Din mascaralinje blir vit. Applicera ett andra lager med mascara på toppen. På så sätt kommer dina fransar att se tjockare och mer homogent strukturerade ut.


6. Om dina fransar är naturligt tunna kan du använda lösögonfransar för att skapa utseendet du vill åt. Först måttar du dina fransar (de måste täcka hela ögat) och trimmar om det behövs. Applicera lim på ytan och ändarna på dina fransar och placera dem över dina ögonlock. Använd pincett för att sätta dem på plats. Håll ner dem tills de sitter fast.


7. Att använda mascara tillsammans med ögonfärg är ännu ett sätt att uppnå tjocka, långa ögonfransar.Du kan använda en så kallad curler för att sätta dem på plats.


Du behöver definitivt följa den här guiden för att uppnå de glittrande, glamorösa och tjocka ögonfransarna som varje partybrud borde ha!