Mens en planeet

Ons doel is om samen te werken met leveranciers, partners en distributeurs die verantwoordelijkheid nemen voor zowel het milieu als de arbeidsomstandigheden van hun medewerkers.


We ondersteunen de fundamentele universele mensenrechten opgesteld door de VN, en deze moeten worden gerespecteerd en gelijk worden toegepast op alle werknemers van Xlash Cosmetics, ongeacht de vorm van dienstverband of niveau in het bedrijf. We onderschrijven geen enkele vorm van werkuren, salarissen en andere arbeidsvoorwaarden die niet verenigbaar zijn met de nationale en lokale wetgeving.


We weten dat elke beweging die we doen een impact zal hebben op het milieu en het leven. Daarom ligt onze focus op het vinden van recyclebare alternatieven voor onze productverpakkingen en postverpakkingen.


Het is onze ambitie om duurzame manieren van verzending te vinden. Verder streven we er ook naar onze producten, verpakkingen, logistiek en toeleveringsketen voortdurend te herzien om verbeteringen en efficiëntieverbeteringen in alle stromen te vinden. Van onze wereldwijde verzendservices, tot de productverpakking, tot het verwijderen van plastic voor eenmalig gebruik in onze hoofdkantoorkantine.


We zullen ernaar streven dat onze werkplek de diversiteit van onze klanten en de samenleving in het algemeen weerspiegelt. Het is ongelooflijk belangrijk voor ons dat alle huidige en potentiële werknemers eerlijk worden behandeld, ongeacht geslacht, transgenderidentiteit of -uitdrukking, seksuele geaardheid, religie of andere overtuiging, etniciteit, handicap of leeftijd. Dit betekent dat we niet discrimineren bij rekrutering, salarisbepaling, ontwikkeling van vaardigheden, promotie, ontslag of in onze dagelijkse samenkomsten op of na het werk.


Als onderdeel van de schoonheidsindustrie is het onze verantwoordelijkheid om een ​​meer inclusieve omgeving te creëren en te laten zien, waar onze verschillen en diversiteit ons sterk maken, waar alle zielen en lichamen welkom zijn en een planeet waar we samen schoonheid kunnen creëren.


Xlash X Milkywire

“Het ‘Save Our Oceans’-initiatief van Milkywire is een van de vele belangrijke stappen voor Xlash die ons helpt om een ​​duurzamer en milieubewuster merk te worden. We werken samen met onze medewerkers en onze gemeenschap en zijn enthousiast over wat de toekomst te bieden heeft. Xlash en duurzaamheid” *– Xlash Sustainability Team *


We werken samen met het Milkywire donatieplatform, een netwerk van lokale milieuprojecten om ons duurzaamheidswerk te promoten. Milkywire helpt ons betrokken te raken bij zaken waar we om geven en onze impact te volgen. Ze verbinden ons met echte mensen die een directe en praktische impact hebben in de projecten. Die mensen werken aan oplossingen voor enkele van de meest extreme milieuproblemen waarmee we tegenwoordig worden geconfronteerd. Met deze samenwerking kunnen we verschillende van de zorgvuldig geselecteerde non-profit organisaties ondersteunen die werken aan het oplossen van onze meest urgente klimaatveranderingen. Bij Xlash Cosmetics hebben we ervoor gekozen om ons te focussen op “Save our oceans”. In dat initiatief zitten kleinere, meer specifieke projecten zoals het beschermen van koraalriffen en het opruimen van de zee van plastic. Zij en nog veel meer krijgen steun van de donatie!


Free Shipping


from 99 EUR