Inspiratie

De viktigaste 5 stegen till den perfekta bröllopslooken

Louice Tapper Florén

Sommaren är äntligen här och det är även bröllopssäsongen. Den roligaste tiden på året, om du frågar oss på Xlash. Kanske ska du själv stå brud nu i sommar? Det är en romantisk dag som man alltid kommer att minnas, och även ett tillfälle där man såklart vill stråla. Därför har vi samlat de viktigaste 5 stegen till den perfekta bröllopslooken.

Inspiratie

De viktigaste 5 stegen till den perfekta bröllopslooken

Louice Tapper Florén

Sommaren är äntligen här och det är även bröllopssäsongen. Den roligaste tiden på året, om du frågar oss på Xlash. Kanske ska du själv stå brud nu i sommar? Det är en romantisk dag som man alltid kommer att minnas, och även ett tillfälle där man såklart vill stråla. Därför har vi samlat de viktigaste 5 stegen till den perfekta bröllopslooken.

Om du just nu är mitt uppe i planerandet av din stora dag är du verkligen värd att unna dig själv lite omtanke och kärlek. Särskilt med tanke på hur stressig perioden innan du gifter dig med din stora kärlek (vi vet!) är. Läs vidare för att få reda på våra tips kring vad du kan göra för att känna dig extra snygg och såklart bekväm på din stora dag.


1. Skippa lösögonfransarna eller fransförlängningen – satsa på ett fransserum istället!

De senaste åren har det blivit populärt bland ”brides to be” att göra en fransförlängning eller applicera lösögonfransar inför den stora dagen. Båda alternativen tar dock en del av din tid, som antagligen du har ont om veckorna eller månaderna innan ditt bröllop. När du väl gifter dig vill du antagligen ha så lite irritationsmoment som möjligt. Visst kan det se snyggt ut med fejkfransar, men helt enkelt är det inte. Lösögonfransar har en tendens att lossna vid kanterna helt plötsligt och man måste då lägga tid på att försöka få de på plats igen. Vi är tveksamma om det finns något mer irriterande. Om du inte har haft fransförlängning tidigare finns det en risk att du får ett set som är för tunga för dina naturliga fransar.


Men vad finns det för alternativ om man ändå vill ha långa och fantastiska fransar på sin stora dag? Fransserum! De kan faktiskt göra dina fransar så långa att gästerna på ditt bröllop kommer tro att du har gjort en fransförlängning. När det gäller en av de största dagarna i ditt liv finns det inte utrymme för en chansning. Välj ett fransserum som är effektivt och som ger resultat. Ett som uppfyller dessa krav är Xlash Eyelash Serum. Med hjälp av högmolekylär Hyaluronsyra och den kraftfulla ingrediensen biotin peptid kan den hjälpa dina fransar att bli naturligt längre & fylligare.


Om du vill ha riktiga drömfransar på din bröllopsdag bör du börja applicera fransserumet så snart som möjligt. Det bästa med produkten är att den är smidig och enkel att använda, men även att det bara tar ett par sekunder att pensla på serumet. Se till att du applicerar serumet varje kväll innan du går och lägger dig i minst 30 dagar eller tills du märker att fransarna har blivit längre. Därefter behöver du bara använda fransserumet ett par gånger i veckan.


2. Få en ännu klarare blick på bröllopsdagen med hjälp av ett ögonserum

När du gifter dig med din stora kärlek kommer allas blickar vara på er två. Räkna även med att dina gäster kommer ta många bilder på er. Då kan det vara värt att anstränga sig lite för att få en ännu mer vaken blick. Lösningen till det är ett ögonserum som ljusar upp huden under ögonen samt motverkar mörka ringar. Vi gillar Xlash Wake Me Up Eye Serum som är boostad med kraftfulla peptider, naturligt exfolierande AHA-syror och näringsrika vitaminer. Kliniska tester har visat att den kan förbättra hudens textur med mer än 30 procent på bara fyra veckor.


Tips! Dela ögonserumet med din blivande man så att ni båda får en ännu klarare och mer vaken blick på er stora dag. Applicera Xlash Wake Me Up Eye Serum varje morgon och kväll efter rengöring.


3. Använd ett brynserum och njut av drömbryn på bröllopsdagen

Du vet säkert om det redan, men ett par riktigt snygga bryn gör verkligen skillnad för hela brudlooken. Om du inte har det naturligt kan du fixa fram det med ett brynserum. Det fungerar ungefär som ett fransserum, men förutom att göra håren längre kan det även göra brynen mer uttrycksfulla, mer definierade och fylligare. Kombinera Xlash Eyelash Serum med vår favorit: Xbrow Eyebrow Serum. Några av serumets stjärningredienser är biotin peptid, Hydrolyserat veteprotein och Hyaluronsyra. Biotin peptid hjälper brynen att växa sig starkare, veteproteinet stärker medan Hyaluronsyra stärker, vårdar och läker. Använd varje kväll i minst 4-6 veckor och njut av vackrare och mer definierade bryn på din stora dag!


4. Fixa ännu mer kyssvänliga läppar till när du säger ”Ja”

Att stå framför vigselförrättaren/prästen och vänta tills hen säger att ni är gifta och att ni får kyssa varandra kan kännas otroligt nervöst. Särskilt om man har en hel publik av familj och vänner bakom sig! Den första kyssen som gifta kommer med all säkerhet fotas av en mängd olika kameror. Det kanske känns lite bättre om ens läppar är på topp. Räddaren i nöden här är Xlips EGF, ett läppbalsam som återfuktar på djupet. Med hjälp av polypeptiden EGF och bland annat sheasmör samt hyaluronsyra förbättrar den skyddsbarriären och gör läpparna märkbart mjukare. Den hjälper även till att framhäva ens läppkonturer! Applicera varje morgon och kväll samt när du känner att läpparna behöver extra fukt.


Tips! Använd Xlips EGF som bas innan du applicerar läppstift eller läppglans så kommer dina läppar hålla sig fina längre på bröllopsdagen.


5. Sista steget: fullända bröllopslooken med en bra mascara och brynpenna

Som sista steg i den perfekta bröllopslooken vill vi rekommendera att du använder en riktigt bra mascara och en brynpenna som lätt fixar drömbrynen.


Xlash Mascara har kolsvarta pigment och förstärker effekten av Xlash Eyelash Serum. Resultatet blir intensivt svarta fransar med ordentligt med volym som öppnar upp blicken. Den är dessutom vårdande och kommer hålla hela dagen utan att smula sig.


Använd Xbrow Eyebrow Pencil för att enkelt trolla fram ett par ultimata drömbryn. Den finns i tre nyanser och ramar in ditt ansikte med perfekt precision. Pennan har en mjuk, krämig konsistens och ger ett långvarigt resultat. Med hjälp av Xbrow Eyebrow Pencil kommer dina ögonbryn garanterat fånga allas uppmärksamhet på bröllopsdagen!


Lycka till och njut av din stora dag!


Free Shipping


from 99 EUR