Derniers articles

Xlash beauty hack - Idriz sova-borta-essentials

Såg du vår senaste Xlash LIVE? Ikonen Idriz gjorde SUCCÉ när han delade med sig av sina beauty tips inför sommarens heta dagar (och dejter). SE LIVEN HÄR, eller skrolla ner för att läsa vidare.

Thea, Xlash Magazine

Derniers articles

Xlash beauty hack - Idriz sova-borta-essentials

Såg du vår senaste Xlash LIVE? Ikonen Idriz gjorde SUCCÉ när han delade med sig av sina beauty tips inför sommarens heta dagar (och dejter). SE LIVEN HÄR, eller skrolla ner för att läsa vidare.

Thea, Xlash Magazine

"Försök få ögonkontakt...men stirra inte på ett obehagligt sätt!"

Hack 1.


Idriz bästa tips under sommaren är att förvara sina Eye Gels i kylen för att de ska vara svalkande när han tar dem på morgonen.


"Istället för att använda ett gammalt mjölkpaket gillar jag att använda Eye Gels för att svalka mig. Sen drar jag ner resten av serumet från eye gelsen när jag tagit av dem, för att få extra mycket glow", förklarar han.


Hack 2.


Idriz andra tips är att inte ha smink under, använd eye gelsen direkt på ren hud.


"Jag har inte ätit frukost, så blir ju nästen lite hungrig nu när jag ser dem... de ser så goda ut!"


Han visar upp gelsen i burken och berättar att de är tillverkade av koriansk hydrogelteknologi, vilket gör dem väldigt krämiga och fräscha.


Hack 3.


Ett knep som Idriz också delade med sig av, var att skaka burken lite innan man använder dem, så att de översta också blir riktigt gelliga och krämiga.


Idriz sova-borta-kit - 6 essentials:


  • 1. En rymlig necessär. Väääldigt mycket produkter får plats i min beauty bag tack vara det stretchiga mesh-tyget.

  • 2. En bra sminkborttagning som Caring Eyes Waterproof makeup remover. Förutom att den är grym för att ta få bort ögonsminket med, så är den väldigt fin, påminner om en sån där lavalampa?

  • 3. In the Clear cleansing balm. Den tar jag efter i steget efter för att tvätta bort resten av sminket. Väldigt fruktig och skön med papaya-enzymer.

  • 4. Vegan collagen night mask. Plumpar upp huden med massa fukt och har en härlig mintdoft.

  • 5. Tandkräm & tandborste. Du vill alltid ha en fräsch andedräkt när du vaknar upp!

  • 6. Morgonen efter behöver man Awakening eye gels. Sover du borta efter en dejt går du upp lite tidigare, lägger på dessa och liksom "I woke up like this!"


Vad är ditt bästa sommar-flirt tips?

"Var bara chill. Lär dig vilka som är dina bästa egenskaper. Jag försöker att bara vara mig själv, för du kan ju inte göra så mycket mer än det. Du är den du är. Försök få ögonkontakt, men stirra inte på ett obehagligt sätt. Våga bjuda på dig själv - det är mitt bästa flört-tips!"


Vad har du för favoritprodukt?

"Precis som en förälder som säger att man älskar alla sina barn lika mycket så gillar jag ju alla Xlash produkter på sitt sätt. Jag vaknade inte upp såhär kan jag säga - så Awakening eye gels är en favorit. Man låter dem sitta på 15 minuter en kvart, som pizzabagare brukar säga. Så gör eye gelsen sitt jobb!"


Några kommentarer från liven:

"Idriz du är fantastisk"
"omg hahahah"
"BÄSTA LIVEN EVER"
"hahhhsh så skön"
"jag dör för dig"


Under liven kunde tittarna även tävla om Idriz lyxiga sova-borta-kit bestående av Awakening Eye Gels, Collagen Night mask, Waterproof Eyemakeup remover, Cleansing Balm OCH en Xlash Beauty Bag i valfri färg.


Stort GRATTIS till vinnarna av kitet!


MAGAZINE

Du kanske också gillar