Inspiration

Xlash Eyelash Serum: En granskning av en mirakelprodukt

Xlash Cosmetics

Nu när jag är i den andra änden av 35 års ålder tycker jag om att tänka på mig själv som något av en sparsam spenderare, en noggrann shoppare. Och när det gäller hype kring skönhetsprodukter som ögonfransförstärkare, ögonfransserum och ögonfransstimulatorer… ja… låt oss bara säga att jag i bästa fall blivit en selektiv köpare.

Inspiration

Xlash Eyelash Serum: En granskning av en mirakelprodukt

Xlash Cosmetics

Nu när jag är i den andra änden av 35 års ålder tycker jag om att tänka på mig själv som något av en sparsam spenderare, en noggrann shoppare. Och när det gäller hype kring skönhetsprodukter som ögonfransförstärkare, ögonfransserum och ögonfransstimulatorer… ja… låt oss bara säga att jag i bästa fall blivit en selektiv köpare.

För många, många skönhetsbutikerbjudanden sedan gav jag upp idén om att köpa någon mirakel ögonfransgel som skulle förvandla mina ledsna, glesa och ganska maskulina fransar på fyra lätta veckor. Så när mitt livsmotto "jag måste prova den här nya vitaminberikade mascaran" inte längre var i linje med min egen plånbok bestämde jag mig att det var dags att ta steget. Jag träffade en av mina många salongsvänner på stationen och hoppa på det extremt överfulla Polyester Lash Extension-tåget.


Ögonfransförlängning som inte slutade på topp

6 månader efter det (och 6 uppsättningar ögonfransar senare) började jag undra om det hade varit värt det. Den oöverträffade feminiserande effekten av fylliga, långa ögonfransar kan inte viftas bort ... fransar så långa och tjocka att ingen mascara är nödvändig (eller för den delen möjlig). Mina ögon såg ut som en miljon kronor, men kändes som ett kraschat tåg större delen av tiden.


Jag har en tendens att gnugga mina ögon och mitt i jobbet eller en lek, minst 3 gånger om dagen, hamnade en frans snett med ett kliande, gråtande öga och en hel del irritation som resultat. För att inte tala om min oförmåga att sluta röra på dem. De är så svåra och plastiga att jag ibland fick ett ryck att bara slita av mig dem och en väldigt tom plånbok som följd.


Hur fransförlängning har en skadlig effekt på dina fransar

Vid ungefär den tiden berättade min franstjej att vikten på ögonfransarna hade en skadlig effekt på mina egna ögonfransar. Om jag inte gjorde en detox skulle det inte finnas tillräckligt med naturliga fransar kvar att fästa lösögonfransarna på. Om vi lägger det faktiska obehaget med att ha fransförlängning åt sidan (för jag är faktiskt villig att lida för skönhet, i en viss utsträckning i alla fall), när det var dags att ge mina naturliga ögonfransar en paus, gjorde jag det med en känsla av missnöje.


Min rädsla infriades och det var värre än tidigare, som om mina folliklar hade skadats av limmet. Jag hade korta, tunna ögonfransar och även med mascara på såg de rätt så sorgliga ut. Det var när jag kom över en produkt på nätet, ett fransförstärkande serum och ögonfransstimulator som heter Xlash, som lovade att ge mig 40% längre fransar, 30% rikare fransar, 20% starkare fransar på så lite som 4 veckor. Jag hade hört sådana här löften förut och i det förflutna hade det alltid slutat med ingenting annat än en tom ficka och krossade drömmar. Det som fick mig att testa var pengarna tillbaka-garantin. ”Va!?”, skriker du. Jag hör dig. Det var precis vad jag själv tänkte.


Första tanken kring produkten: Jag tycker om att ingredienserna är naturliga, jag gillar också det faktum att det inte är en uppslamning av tvivelaktiga ingredienser i försumbara kvantiteter utan en handfull kliniskt beprövade, effektiva follikelnäringsämnen och ögonfransstimulatorer i tillräckligt mängd för att göra en inverkan: och en inverkan är precis vad de gjorde!


Hemligheten till långa, fylliga och naturliga fransar

Det här är inte ett av de fall där jag skulle ta en före- och en efterbild och du knappt skulle se någon skillnad. Jag sitter här med en sorglig bild av mina ögonfransar innan jag ens vandrade polyestergatan fram. Jag har en mycket sorgligare bild av mina ögonfransar efter polyesterögonfransarna och en bild på hur de ser ut idag. Låt mig berätta för dig, jag behöver aldrig punga upp en krona för en falsk frans igen. Efter fyra veckors lättare applikation på follikeln har den här chockerande, överkomliga produkten till min förvåning levt upp till alla löften. Ni får lita på mig, jag var 100% redo att ge upp Xlash och nyttja pengarna tilllbaka-garantin.


Efter misslyckade försök med minst 50 ögonfransserum och ögonfranshöjande geler, vitaminberika mascaras och slutligen smärtsamma fransförlängningar ... Jag sitter här med ögonfransar som inte bara är en värld borta från de tunna grymheterna från det förflutna. De är så fylliga och så mycket längre att jag får komplimanger hela tiden. Om jag såg dessa fransar på en kompis, skulle jag ge henne en komplimang också! Tack vare Xlash Eyelash Serum äger jag nu hemligheten till långa, fylliga, rika och naturliga fransar till en bråkdel av priset och det är en hemlighet som jag tyckte var bara för bra för att hålla för mig själv!