Inspiration

Så lyckas du med vårens hetaste trend: “No makeup”-looken

Louice Tapper Florén

En av de främsta sminktrenderna just nu är så naturligt som möjligt. Aldrig tidigare har ”less is more” varit ett starkare ledord. Nyckeln till att lyckas med vårens hetaste trend ”No makeup”-looken är att låta sina bryn och fransar stå i centrum. I den här artikeln guidar vi dig kring hur du med hjälp av Xlash och Xbrow kan framhäva dina naturliga drag.

Inspiration

Så lyckas du med vårens hetaste trend: “No makeup”-looken

Louice Tapper Florén

En av de främsta sminktrenderna just nu är så naturligt som möjligt. Aldrig tidigare har ”less is more” varit ett starkare ledord. Nyckeln till att lyckas med vårens hetaste trend ”No makeup”-looken är att låta sina bryn och fransar stå i centrum. I den här artikeln guidar vi dig kring hur du med hjälp av Xlash och Xbrow kan framhäva dina naturliga drag.

Börja med att ge näring till dina fransar och bryn med ett frans- och brynsserum

Frans- och brynserum är ett bra alternativ för att maxa sina bryn och fransar och hjälpa de nå sin fulla potential i fyllighet, volym och längd. Om man har naturligt tunna bryn eller korta fransar eller bara vill ta de till nästa nivå skulle vi rekommendera att du testar Xbrow Eyebrow Serum och Xlash Eyelash Serum. Formulerade med endast naturliga och aktiva ingredienser håller de vad de lovar och ger effektiva resultat. De har mer än tre miljoner nöjda kunder runt om i världen och några som har testat serumen är Emma Unckel och Frida Fahrman. Tillsammans driver de podden Beauty & Bubblor. Där tar de upp de senaste trenderna och produkterna som du måste testa. I sin frans- och brynspecial för ett tag sedan avslöjade de deras favoritprodukter för bryn och fransar: Xbrow och Xlash.


Xlash Eyelash Serum: passar även de mest känsliga

Xlash Eyelash Serum har i flera kliniska tester bevisats vara helt säker att använda. Den är dermatologist testad, skonsam och hypoallergen. Den passar helt enkelt även den mest känsliga, något som även Emma Unckel intygar i poddavsnittet.


– Jag har jättekänsliga ögon. Nu är jag väldigt pollenallergisk, men överlag, jag tål inte hårfärg, den delen och det andra. Jag har ju testat fransserum tidigare och då har det börjat klia jättemycket i ögonen. Så jag tänkte att ‘det kan hända att jag inte tål det här serumet, troligtvis kommer jag inte göra det.’ Men så gör jag det! För det är så mycket från växtriket i Xlash. Så det har funkat hur bra som helst. Och vilket jädra resultat! Berättar Emma Unckel i poddavsnittet.


Få tätare bryn med hjälp av Xbrow Eyebrow Serum

Efter regelbunden applicering av Xbrow Eyebrow Serum kommer du märka att brynen blir mer definierade, uttrycksfulla och framförallt fylligare. I podden Beauty & Bubblor berättar Emma och Frida att de har upplevt just den här förändringen efter att ha använt Xbrow.


– Jag behöver inte alls fylla i brynen lika mycket på morgonen. De har blivit så mycket tjockare. Jag ljuger inte! säger Emma i podden.


Något som även Frida håller med om.


– Jag upplever samma och jag upplever också att mina har blivit mörkare, säger hon.


– Mörkare ja! Det är helt sjukt! Och det är ju precis det den lovar, instämmer Emma.


Ta hjälp av en brynexpert för att få definierade och mer uttrycksfulla bryn

På Xlash är vi övertygade om att ett par perfekta bryn verkligen kan göra skillnad för hela ditt ansikte. Om du har tröttnat på din ursprungliga form eller vill helt enkelt förbättra dem kan vi verkligen rekommendera att gå till en brynexpert. Det är väl investerade pengar om man vill ha ett fint resultat, men samtidigt göra så lite som möjligt själv. En erfaren brynexpert kan ta fram dina ultimata bryn genom att färga och sedan forma dem genom att antingen tråda, vaxa eller noppa. Resultatet blir markerade bryn som passar just dig och som ramar in samt framhäver din naturliga skönhet. Att gå till en brynexpert är även något som Emma och Frida tipsar om i sin podd Beauty & Bubblor. Frida avslöjade även att hon tycker hon får ännu bättre resultat efter att ha använt Xbrow Eyebrow Serum.


– Jag går regelbundet till BrowFelicia, som jag har gått till i flera år. Jag har aldrig noppat bort hela brynet eller förstört mig själv. Dock har jag jätteljust hår, blonda hår och har försökt forma brynen bäst jag kan. Och då hjälpte hon mig i princip att lägga en mall över brynet och ge mig en ny form. Och då sa hon du noppar inte mer nånstans någongång. Hon vaxar, ovanför, under och mellan utifrån den här formen. Och sen färgar hon in brynen. Nu har det gått ganska lång tid plus att jag också testade det här serumet. Och det sjuka är att jag har fått många många fler strån. Nu när jag gick till henne i veckan och färgade brynen – då kom, i och med att mina är blonda, de fram! De syns ju inte annars. Men när jag färgade in dem, då blev jag så här ‘nämen gud’ för då syns dem ju! Då kunde jag se vilken sjuk skillnad det blev sen när jag började använda Xbrow för då färgades även de små fjunen in. Och plötsligt var de superfylliga, berättar Frida i poddavsnittet.


Framhäv dina ”nya”, fylliga bryn och fransar med Xbrow Eyebrow Pencil och Xlash Mascara

När man vill addera något extra till sin naturliga ”No makeup”-look kan man fylla i brynen med Xbrow Eyebrow Pencil. Xbrow Eyebrow Pencil har en krämig konsistens för ett långvarigt resultat som håller hela dagen och en microtunn pensel som ger dig naturligt fixade bryn.


– Innan har jag använt en annan brynpenna. Men nu har jag bytt och använder Xbrow Eyebrow Pencil i färgen Greyish Grey. Eftersom min skugga är lite brunare så tar jag i lite svärta med den här Greyish Grey. Och sedan använder jag en bryngel. Den ger den här buskigheten och den är färgad. Den borstar jag upp och fixerar brynen med, tipsar Emma om i poddavsnittet.


För att maxa den naturliga looken ännu mer rekommenderar vi att du använder Xlash Mascara, som även förstärker effekten av Xlash Eyelash Serum. Med kolsvarta pigment förlänger den och ger en oslagbar volym till fransarna.


Xlash Mascara
Størrelse