Seneste artikler

Före och efter Xlash ögonfransserum

Det finns verkligen ett före och efter om du du börjat använda Xlash ögonfransserum som en del i din rutin. Vi älskar när ni delar med er av era otroliga förändringar! Här får du även våra tips för bästa resultat.

Seneste artikler

Före och efter Xlash ögonfransserum

Det finns verkligen ett före och efter om du du börjat använda Xlash ögonfransserum som en del i din rutin. Vi älskar när ni delar med er av era otroliga förändringar! Här får du även våra tips för bästa resultat.

1. Sluta spontanköp skönhetsprodukter

Vi vet hur det är när man är intresserad av hudvård: man vill gärna testa nya, spännande produkter ofta och det räcker inte med ETT serum eller EN kräm. Men för att bli lite mer hållbar behöver du tänka om. Det är dags att du sorterar ut ditt badrumsskåp och plockar ut de produkter som verkligen är dina favoriter. Har du en ansiktskräm som du köpte för att den hade intressanta ingredienser men bara använt två gånger? Då är det nog dags att göra av sig med den krämen.


Vårt första hållbara skönhetstips till ett grönare badrumsskåp är att, istället för att spontanköpa oprövade produkter hålla dig till några få men som är dina absoluta favoriter. Kanske behöver du inte mer än en dagkräm, en nattkräm, ett till två serum och så vidare? Genom att ”banta” dina produkter och hålla dig till dina favoriter bidrar du till ett minskat avfall.


För dina fransar behöver du till exempel bara en produkt: ett ögonfransserum som vårdar, stärker och förlänger. Vi rekommenderar Xlash Eyelash Serum som är formulerat med naturliga och aktiva ingredienser så som vitaminer, mineraler och proteiner. Fransserumet stimulerar cellförnyelseprocessen i fransarnas hårväxt, vilket resulterar i en ökad och förbättrad tillväxt. Efter bara 28 dagars regelbunden användning kan dina fransar bli upp till 70 procent längre, men även tjockare och tätare!


Läs mer om och köp Xlash Eyelash Serum här!


2. ”Hitta” skönhetsprodukter i ditt eget skafferi

Honung är något som de flesta har hemma i sitt skafferi. Men visste du att detta är en ingrediens som är full av antioxidanter, som minskar synligheten av rynkor och fina linjer? Honung är dessutom naturligt antibakteriell och kan bidra till allt från att förebygga och behandla acne till att rengöra och återfukta huden.


3. Använd dina produkter till mer än en sak

Detta handlar om att bli lite mer kreativ med produkterna som du redan har, men även köpa produkter som du kan använda till mer än en sak. Till exempel kan du använda en skimrande ögonskugga som både highlighter och ögonskugga. Ett färgat läppbalsam kan du använda både till läpparna och till kinderna. På så sätt använder du mindre produkter och bidrar till ett minskat avfall, en grönare tillvaro helt enkelt!


En annan produkt som har flera användningsområden är Xbrow Eyebrow Pencil. Det är främst en brynpenna som hjälper dig att få naturligt fixade bryn men du kan faktiskt använda den till mycket annat! Bland annat kan du använda pennan i färgen ’Beige Brown’ som en läppenna när du vill få till den ultimata nudeläppen. Måla pennan längs dina läppkonturer och sudda ut skarpa linjer för att nyansen lättare ska smälta in med din naturliga läppfärg. Applicera sedan ett lager med Xlips Lip Plump Serum för att få till en härlig glans och fyllighet.


Har du inte fräknar naturligt? Använd brynpennan för att måla dit små ’fejkfräknar’.


Läs mer om och köp Xbrow Eyebrow Pencil här!

Läs mer om och köp Xlips Lip Plump Serum här!


Här är våra bästa 6 hållbara skönhetstips till våren:

Genom att göra lite grönare val även i ditt badrumsskåp gör du inte bara miljön en tjänst, du gör även dig själv gott. På flera sätt. Dessa hållbara skönhetstips handlar om att göra smartare och mer medvetna val, men även för att hjälpa dig att tömma ditt badrumsskåp på onödiga produkter.


4. Återanvänd tomma skönhetsförpackningar!

Vad brukar du göra med dina tomma förpackningar, förutom att lägga de i återvinningen? Många av dem kan du faktiskt använda till annat! Ett exempel är burken till Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches. När du använt upp 30 paren med återfuktande ögonmasker får du en fin burk som du kan använda för att förvara bomullsrondeller, tops eller varför inte smycken?


Läs mer om och köp Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches här!


Har du också före och efter bilder på ditt resultat med våra produkter? Skicka gärna in dessa till oss på Instagram, Facebook eller via mail om ni vill dela med er!