Inspiration

7 skönhetsprodukter du måste ha i höstmörkret

Anna-Sara Nilsson

Inspiration

7 skönhetsprodukter du måste ha i höstmörkret

Anna-Sara Nilsson

1. Vattenfast (eller vattenresistent!) mascara

I höstens rusk och otippade regn är en vattenfast eller vattenresistent mascara ett måste för att slippa mörka ringar under ögonen, smulig mascara och kladdiga ögonlock. Xlash Mascara ger dig kolsvarta fransar, förlänger, smular inte och håller genom både tårar, regn och snö samtidigt som den är lätt att tvätta bort med varmt vatten.


2. Mörkt läppstift

Ett mörkare läppstift under årets kallare månader är helt klart ett måste. Det lyfter varje look och finns det något mer som känns höst än läppar i berry, plommonlila, burgundy eller klarrött? Bär din favoritkulör med stolthet. Och kom ihåg att grunda ordentligt, frasiga och torra läppar gör sig inte bra med mörka eller färgglada läppstift. Xlips EGF är den perfekta grunden för en återfuktad bas.


3. Hårinpackning

Håret tar sig definitivt en törn under hösten. Håret kan kännas trist, trassligt och färgen dämpad. Använd en återfuktande hårinpackning minst en gång i veckan och låt den gärna sitta i längre än det står på förpackningen. En färgbomb eller silverschampo underhåller färgen mellan frisörbesöken.


4. Vitaminer för håret

...och på tal om håret så är det precis lika viktigt att vårda det inifrån. Hair Growth Forumula är proppfull med vitaminer och mineraler som är bra för håret! Bland annat superingredienserna biotin, kollagen och folsyra.


5. Eye Gel Patches

Det här är kanske det bästa tipset! Förutom att den återfuktar området under ögonen (viktigt i kylan!), så reducerar den också mörka ringar, fina linjer och påsar under ögonen på bara tio minuter. Använd dem som en lyxig hemmabehandling under spakvällen eller på morgon innan du sminkar dig för att fräscha upp din look.


6. Oljor, oljor och mer oljor

Ladda upp med oljor för den optimala återfuktningen. Ansiktsolja över din dag- eller nattkräm, hårolja i längderna och en härlig väldoftande kroppsolja.


7. Vårdande läppbalsam

Sprickor och läppar som flagnar är ett konstant problem under hösten... Men det behöver det inte vara. Använd Xlips EGF som ett vårdande läppbalsam vid behov eller som en kur under natten när du känner dig extra torr eller i förebyggande syfte! En riktig superhjälte och ett måste i badrumsskåpet eller necessär.