Inspiration

Så fixar du den glammiga jullooken

Louice Tapper Florén

Nu inför julafton löper julfesterna efter varandra. Kanske har du fixat outfiten och den perfekta gå bort-presenten, men är osäker på hur du ska sminka dig? Du kanske funderar på hur du får till den där naturliga, men glammiga jullooken? Då har du kommit rätt, läs vidare för våra bästa tips!

Inspiration

Så fixar du den glammiga jullooken

Louice Tapper Florén

Nu inför julafton löper julfesterna efter varandra. Kanske har du fixat outfiten och den perfekta gå bort-presenten, men är osäker på hur du ska sminka dig? Du kanske funderar på hur du får till den där naturliga, men glammiga jullooken? Då har du kommit rätt, läs vidare för våra bästa tips!

Långa fransar är ett måste för den glammiga jullooken

Ett par långa, böjda fransar gör verkligen mer än vad du kanske tror. De kan hjälpa till att framhäva dina naturliga drag och framförallt rama in ögonen på ett effektfullt sätt. Nu kanske du tänker att vi kommer tipsa om lösögonfransar? Absolut inte! Det är faktiskt ingen omöjlighet att på ett naturligt sätt boosta och förlänga sina egna fransar.


Hur gör man det kanske du undrar? Genom att använda ett fransserum! Vi gillar Xlash Eyelash Serum, som är formulerat med noggrant utvalda och aktiva ingredienser från växtriket. Bland annat innehåller den kraftfulla vitaminen Biotin som hjälper till att stärka och förbättra fransarnas kvalitet. Men även peptiden Myristoyl Pentapeptide-17 som stimulerar fransarnas keratinproduktion ända ner i hårsäckarna, vilket ger längre, tjockare och fylligare fransar. En annan anledning till att detta fransserum kan göra så stor skillnad för fransarna är hur du applicerar produkten. Genom att applicera Xlash längs den övre fransraden (ungefär som en eyeliner) möjliggör du för ingredienserna att penetrera huden och verka ända ner i hårsäckarna.


Xlash Eyelash Serum fungerar genom att de aktiva ingredienserna kan förlänga din naturliga tillväxtcykel av fransarna och göra de upp till 70 procent längre. Tyvärr är serumet inte en mirakelprodukt som kan ge dig längre fransar på direkten. Oftast tar det 4-6 veckor innan du ser en förbättring av dina fransar, men för att få ett bra resultat är det viktigt att regelbundet applicera serumet: en gång varje kväll i minst 30 dagar. Tills du har nått önskat resultat kan du framhäva dina fransar och förlänga de med hjälp av en riktigt bra mascara. En som gör just det och som även ger maxad volym är Xlash Mascara. Den har kolsvarta pigment vilket hjälper till att rama in dina ögon och ger dig en fängslande blick. Genom att applicera Xlash Mascara till julfesten får du den där glammiga looken, vilket kanske även hjälper dig att våga mingla med personer som du inte känner så väl.


Få till det naturliga glowet med återfuktande ögonmasker

Något som hjälper till att sätta guldkanten till den glammiga jullooken är en härlig lyster, som gärna får komma ’inifrån’. Om du som många andra snarare har vinterglåmig hud, kanske så långt ifrån naturligt glow man kan komma, så finns det knep att ta till! Det du kan lägga till in din hudvårdsrutin för att huden både ska må bättre och få ett naturligt glow är hudvårdsprodukter med fuktgivande hyaluronsyra. Ett exempel på en produkt som kan göra skillnad är Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches. Detta är vårdande ögonmasker som med hjälp av flera kraftfulla ingredienser som återfuktar, piggar upp och vitaliserar trött hud under ögonen.


Ögonmaskernas främsta styrka dock är att de återfuktar på djupet. Detta är på grund av att man har valt att formulera de med hyaluronsyra av olika molekylstorlekar. Detta gör att ögonmaskerna kan ge huden en intensiv fuktboost, eftersom hyaluronsyremolekylerna kan binda mer än 1000 gånger sin vikt i vatten. Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches innehåller även ceramider och kollagen som hjälper till att jämna ut och minimera synligheten av fina linjer. Koffein och arnica är två andra effektiva ingredienser som reducerar påsar och mörka ringar under ögonen.


Applicera Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches när du gör dig i ordning inför julfesten. Ögonmaskerna kan användas på andra hudområden, för för att reducera till exempel nasolabialveck, marionettelinjer, linjer mellan ögonbrynen och vid munnen. Vi rekommenderar därför att du applicerar maskerna på områden där du känner att du behöver extra fukt, men framförallt under ögonen. Ha på dem i 10-15 minuter. Ta sedan av dem och dutta försiktigt in resterande serum in i huden. Därefter kan du njuta av ett oemotståndligt glow som kommer göra att du känner dig extra glammig på julfesten!


Uppnå glammiga jullooken med en guldig eyeliner

Om du ska gå en julfest – varför inte addera lite härligt guldigt glitter till din jullook? Detta är ett enkelt sätt att sätta en extra glammig touch till festligare tillfällen! Gör så här: Börja med att grunda med en svart eyeliner. Vi gillar Xlash Eyeliner som har en smal pensel och kolsvarta pigment, vilket gör det lätt att måla en eyeliner med en skarp vinge. När du har målat eyelinern är det dags att addera glittret! Ta en smal pensel och dutta dit glittret där du målat eyelinern. Se till att göra det medan eyelinern inte har torkat helt, vilket innebär att glittret kan hålla sig på plats.


Fylliga nudeläppar och röda läppar är lika rätt för den glammiga jullooken

Röda läppar är nog något som många förknippar med julsäsongen. Absolut, kombon av röda läppar och en skarp, svart eyeliner är faktiskt svår att slå. Vill du kanske testa på någonting annat, något mer naturligt? Då vill vi slå ett slag för de fylliga nudeläpparna. Om du frågar oss tycker vi att de passar lika bra för julfesten som de röda läpparna.


Börja med en läppenna i en nudefärg som är en eller två nyanser mörkare än dina naturliga läppar. Fyll först i konturerna av läpparna och fyll sedan hela läpparna. Därefter rekommenderar vi att du applicerar Xlips Lip Plump Serum, ett läppbalsam som har tre fantastiska egenskaper. Den vårdar och lenar, ökar fylligheten och volymen av läpparna samtidigt som den ger massor av glans. Xlips Lip Plump Serum är formulerat med aktiva ingredienser som ökar blodcirkulationen och ger dig större läppar. Serumet ger synliga resultat efter endast 15 minuter. Ta med Xlips Lip Plump Serum till julfesten och applicera när du känner att du vill öka volymen av läpparna.