Trends

6 nya bryntrender vi vill testa under 2020

Louice Tapper Florén

Ögonbrynen fortsätter att vara populära under 2020. Tjocka och breda bryn kommer vara trendigt i år också, men det naturliga kommer ta mer plats medan det skarpa och fixade får kliva åt sidan. Mjukare, mindre dramatiska och knappt definierade är några ledord. Läs mer om de 6 nya bryntrenderna vi vill testa under 2020 här nedan!

Trends

6 nya bryntrender vi vill testa under 2020

Louice Tapper Florén

Ögonbrynen fortsätter att vara populära under 2020. Tjocka och breda bryn kommer vara trendigt i år också, men det naturliga kommer ta mer plats medan det skarpa och fixade får kliva åt sidan. Mjukare, mindre dramatiska och knappt definierade är några ledord. Läs mer om de 6 nya bryntrenderna vi vill testa under 2020 här nedan!

6 nya bryntrender vi vill testa under 2020

Som allt annat förändras bryntrenderna hela tiden. Under de senaste åren har allt från pinnsmala bryn till ’Instagrambrynen’ varit inne. Framöver kommer vi se nya spännande bryntrender, men om du som oss föredrar fylliga, tjocka bryn framför smala bryn behöver du inte vara orolig. De kommer fortsätta att vara trendiga, men i en ny tappning!


1. De skuggade brynen

Trenden med de skuggade brynen liknar de populära 3D-brynen där målet är att skapa bryn som upplevs fylligare och tätare. Skuggbrynen är en lättare, mer bekymmerslös look där din naturliga brynform får ta plats. Genom att använda ett brynpuder i samma nyans som eller snäppet ljusare än dina bryn adderar man dimension samtidigt som man får ett naturligt resultat.


Börja med att borsta igenom dina bryn. Applicera sedan ett brynpuder med en lätt hand och fyll i brynens naturliga form. Avsluta med en transparant bryngel för att öka fylligheten, men också för att hålla allt på plats under dagen.


2. De nedtonade brynen

Om du är trött på de perfekta, otroligt fixade ’Instagrambrynen’ kommer du gilla den här trenden: de nedtonade brynen. Här är ledorden enkelt, naturligt och lätt definierat. Oftast brukar vi rekommendera att man stylar brynen i en nyans som är ett par nyanser mörkare än ens brynfärg. För att få de ultimata nedtonade brynen är det faktiskt bättre att välja en nyans som är så lik din egen färg som möjligt. Genom att använda en ögonbrynspenna med nästintill identisk färg får du naturliga, definierade och fylliga bryn.


Fyll i dina bryn med en ögonbrynspenna i en färg som matchar din naturliga brynfärg. Arbeta med en lätt hand och jämna ut färgen med en brynborste. För att få bästa resultat


3. De oplockade och buskiga brynen

Avskyr du att behöva hålla dina bryn i schack och ständigt plocka bort hår som växer utanför den bestämda formen? Då lovar vi att den här trenden är något för dig: de oplockade och buskiga bryn! Tänk ögonbryn som är åt ’mono-brow’-hållet och är så där härligt ostyriga. Om du anammar den här trenden kan du lägga pincetten på hyllan, kanske för gott. Såklart kan du underhålla dem lite grann om brynen blir alltför buskiga, men grundtanken är mycket, mycket bryn.


För att lyckas med trenden med de oplockade och buskiga bryn kommer mascaraborsten och bryngelen bli dina bästa vänner. Borsta först igenom och upp brynhåren. Fixera de sedan med bryngelen. Har du inte buskiga bryn naturligt? Då kan du fejka looken med hjälp av en ögonbrynspenna. Vi gillar Xbrow Eyebrow Pencil: måla dit smala streck där brynen är glesare vilket gör att brynen upplevs fylligare och bredare.


Läs mer om och köp Xbrow Eyebrow Pencil här!


4. De glansiga brynen med riktigt mycket lyster

De senaste åren har glowig, välmående hud varit otroligt inne och nu spår brynexperter att trenden kommer sprida sig även till brynen. Tänk dig en wetlook-frisyr för håret men en liknande look för brynen! Målet är glansiga och återfuktade bryn med riktigt mycket lyster. Detta är en look som kanske inte är för alla, men väl värt att testa.


Börja med att borsta igenom brynen med en mascaraborste. Forma och fyll i brynen med Xbrow Eyebrow Pencil, som även har en inbyggd borste. Applicera sedan en transparent brynvax för att få till den där glansiga brynlooken.


5. De städade och nedborstade brynen

Är inte uppborstade, buskiga bryn riktigt din grej? Då kanske är de nedborstade brynen mer din grej. Detta är en mer städad version där man börjar med att borsta upp håren närmast ögonen. Sedan fortsätter man att borsta ner resten av håren: följ din brynform från mitten av brynet till vingen. Den här looken är neutral samtidigt som den förlänger brynen och lyfter vingarna.


När du har borstat igenom brynen kan du öka fylligheten genom att fylla i dem med Xbrow Eyebrow Pencil. Håll de sedan på plats med hjälp av ett transparent brynwax eller bryngel.


6. ’Soap brows’-tekniken

’Soap brows’ är en brynteknik som var oerhört populär under 2019 och blev väldigt omnämnd i sociala medier. Frida Fahrman och Emma Unckel tipsade bland annat om tekniken i sin skönhetspodd Beauty & Bubblor. Nu ser det ut som att den även kommer vara trendig i år.


Inkludera ett brynserum i din dagliga rutin för att få 2020 års trendbryn

Oavsett vilken bryntrend du väljer att satsa på i år kommer ett brynserum göra det enklare för dig att uppnå de perfekta brynen. Vi gillar Xbrow Eyebrow Serum, en produkt som effektivt ökar brynhårens tjocklek, volym och längd. Du behöver bara använda serumet regelbundet i 28 dagar för att få mer definierade och fylliga bryn. Xbrow innehåller flera aktiva ingredienser så som Myristoyl Pentapeptid-17®, Woadlövsextrakt, hyaluronsyra och E-vitamin. Myristoyl Pentapeptid-17® hjälper till att reparera och stimulera brynens hårväxt medan Woadlövsextrakt ökar hårens volym och tjocklek. Hyaluronsyra och E-vitamin tillsammans med andra naturliga ingredienser stärker, vårdar och läker brynen.


Xbrow Eyebrow Serum är enkelt och smidigt att använda. Börja med att ta bort ditt smink och rengör ansiktet. Applicera Xbrow i en tunn linje längs roten av dina ögonbrynshår. Vi rekommenderar att du applicerar serumet en timme innan du går och lägger dig så att serumet får verka under natten. Upprepa proceduren varje kväll i minst 28 dagar eller tills du fått dina drömbryn.


Läs mer om och köp Xbrow Eyebrow Serum här!