Inspiration

4 härliga julklappar till den som älskar skönhet – del 2

Louice Tapper Florén

Andra advent är här och med det är det drygt två veckor kvar tills jul! Om du som oss brukar vara i sista sekund vad gäller julklappar finns vi här för att göra det enklare. Därför bestämde vi oss för att ännu en gång tipsa om 4 härliga julklappar till den som älskar skönhet. Läs vidare för att se vilka härliga skönhetsklappar vi har valt ut denna gång!

Inspiration

4 härliga julklappar till den som älskar skönhet – del 2

Louice Tapper Florén

Andra advent är här och med det är det drygt två veckor kvar tills jul! Om du som oss brukar vara i sista sekund vad gäller julklappar finns vi här för att göra det enklare. Därför bestämde vi oss för att ännu en gång tipsa om 4 härliga julklappar till den som älskar skönhet. Läs vidare för att se vilka härliga skönhetsklappar vi har valt ut denna gång!

Att hitta de perfekta och magiska julklapparna till din familj och dina vänner behöver inte vara svårt. Eller vi hoppas såklart att våra tips här nedan kommer göra valet enklare! Här kommer vår andra del på 4 härliga julklappar till den som älskar skönhet, den här gången har vi valt ut julklappar som passar hela familjen. Har du inte spanat in förra veckans tips? Klicka här för att komma till vår första del! Precis som förra gången hittar du alla våra tips här på xlash.se.


1. En julklapp till din mamma som älskar att testa ny skönhet: Xlash Christmas Collection (Limited Edition)

Klart din mamma förtjänar att få en lyxig presentbox med härliga skönhetsprodukter i julklapp! Inför jul har vi plockat ihop ett färdiginslaget gåvoset med tre av våra mest populära set. I boxen hittar du Xlash Eyelash Serum, Xlash Mascara och Xlips Lip Plump Serum.


Xlash Eyelash Serum är Sveriges mest sålda fransserum. Serumet innehåller endast naturliga ingredienser från växtriket som kan öka tillväxten av fransarna. Genom att använda fransserumet i minst 30 dagar kan du se fram emot fylligare, tjockare och framförallt mer välmående fransar!


Xlash Mascara är ett utmärkt komplement till Xlash Eyelash Serum. Den ger inte bara maxad volym och ökad längd, den vårdar dessutom fransarna och förstärker effekten av fransserumet. Mascaran är vattenresistent, vilket betyder att du till och med kan vara ute i snöstorm utan att mascaran rinner.


Xlips Lip Plump Serum är en revolutionerande läppvårdsprodukt och ett bra alternativ till lip fillers-behandlingar. Den är formulerad med hyaluronsyra som har väldigt bra fuktgivande egenskaper. Resultatet är en produkt som återfuktar på djupet samtidigt som den ökar volymen av läpparna och minskar synligheten av fina linjer.


2. En julklapp till den som älskar att fixa sina bryn: Xbrow Eyebrow Pencil

Vi har alla en kompis eller syster som är närmre besatt av att fixa sina bryn helt perfekta. Till den personen finns det endast ett alternativ vad gäller julklappar: att köpa något som är brynrelaterat. Förra veckan tipsade vi om Xbrow Eyebrow Serum, en helt magisk produkt att använda om man någon gång har använt pincetten lite väl mycket. Om din bryntokiga kompis, syster eller bror inte redan har upptäckt detta brynserum som ger resultat inom ett par veckor är detta en julklapp som vi tror hen skulle uppskatta.


Dock är det inte brynserumet som vi kommer fokusera på den här gången. Istället vill vi tipsa om en produkt som kommer underlätta för din kompis eller familjemedlem när hen fixar sina bryn till perfektion. Vi pratar såklart om våra krämiga brynpennor: Xbrow Eyebrow Pencil. Pennorna kommer i tre olika nyanser: Beige Brown, Dark Brown och Greyish Grey. Beige Brown är utvecklat särskilt för de som har ljusa bryn och har en ljusbrun nyans med en varm underton. Dark Brown passar den som har lite mörkare ögonbryn och har en nyans med varmt röd underton. Om du föredrar en brynpenna med en askigare nyans och med en kall underton tror vi att du skulle gilla Greyish Grey.


Med Xbrow Eyebrow Pencil kan din bryntokiga vän fixa allt från naturligt fixade bryn till perfekt definierade trendbryn. Detta är tack vare pennans mikrotunna pensel. Den är justerbar och har en mjukt krämig formula om håller sig på plats hela dagen. Vi tycker Xbrow Eyebrow Pencil är den perfekta julklappen på grund av att den är så mångsidig. Med denna behöver du ingen annan brynprodukt, särskilt eftersom du både kan fylla i glesare partier genom måla dit tunna streck och kontrollera hur intensivt resultat du vill ha. Pennan har även en inbyggd borste som du kan använda för att styla hårstråna och lägga dem rätt, men även för att sudda ut alltför skarpa linjer.


Läs mer om och köp Xbrow Eyebrow Pencil här!


3. En julklapp till den som är tokig i looken av fylliga läppar: ett Xlips-kit

Kanske har du en i din vänkrets som nästan missbrukar läppsyl eller en som är besatt av de perfekta nudeläpparna? Oavsett anledning har du nog en kompis som skulle uppskatta ett kit med två läppmåsten: Xlips Lip Plump Serum och Xlips EGF. Till skillnad från Xlips Lip Plump Serum förstorar Xlips EGF inte läpparna. Däremot är den boostad med massa fuktgivande och vårdande ingredienser så som hyaluronsyra, sheasmör och jojobasmör. Därför har den unika repareringsegenskaper och lindrar samt mjukgör torr och skadad läpphud.


Xlips Lip Plump Serum och Xlips EGF är den perfekta kombon för att få till de perfekta nudeläpparna. Börja med att applicera Xlips EGF och vänta tills produkten har absorberats helt av läpparna. Måla sedan din favoritläppenna i valfri nudeiga nyans. Avsluta med att applicera Xlips Lip Plump Serum för att få de ultimata, kyssvänliga läpparna.


Läs mer om och köp Xlips Lip Plump Serum här!

Läs mer om och köp Xlips EGF här!


4. En julklapp till den som inte kan leva utan fransserum och långa fransar: Xlash PRO Eyelash Serum

Har din flickvän, kompis, mamma eller kanske syster redan upptäckt hur bra Xlash Eyelash Serum är för fransarna? Då tycker vid det är på tiden att du unnar henne Xlash PRO Eyelash Serum i julklapp. Xlash PRO innehåller samma effektiva formula som den blåa Xlash Eyelash Serum. Skillnaden ligger i storleken. Xlash PRO innehåller dubbelt så mycket fransserum som det ”vanliga” serumet. Istället för 3 ml får du 6 ml serum. Xlash PRO håller även längre, den räcker till omkring 5-6 månaders användning.


Läs mer om och köp Xlash PRO Eyelash Serum här!