Inspiration

Julklappar till den som älskar skönhet

Tycker du att det är svårt att hitta rätt julklapp till din mamma, syster eller bästa kompis? En present som alltid blir en fullträff är något som har med skönhet att göra! Därför har vi listat 4 härliga julklappar till den som älskar skönhet. Just nu kan du köpa dem med 25 procent rabatt.

Inspiration

Julklappar till den som älskar skönhet

Tycker du att det är svårt att hitta rätt julklapp till din mamma, syster eller bästa kompis? En present som alltid blir en fullträff är något som har med skönhet att göra! Därför har vi listat 4 härliga julklappar till den som älskar skönhet. Just nu kan du köpa dem med 25 procent rabatt.

1. Känner du någon som drömmer om längre fransar? Då är Xlash Eyelash Serum den perfekta julklappen

Kanske drömmer din syster, mamma eller vän om längre fransar? Då är Sveriges mest sålda fransserum, Xlash Eyelash Serum, den perfekta julklappen! Serumet är formulerat med naturliga och aktiva ingredienser så som vitaminer, peptider och mineraler som gör fransarna längre, fylligare och tjockare. Självklart är serumet veganskt, dermatologist testat, fritt från hormoner och formulerat med ingredienser som passar känslig hud. Serumet kan användas trots fransförlängning eller lashlift eftersom vår formula är oljefri. Genom att använda Xlash varje kväll i minst 28 dagar kan man uppleva upp till 70 procent längre fransar, med 33 procent ökad volym och dessutom kan de bli 22 procent tjockare.


Vårt ikoniska framsserum finns att köpa i både 3 ml och 6 ml (Xlash PRO).


Så här använder du Xlash Eyelash Serum


  1. Ta bort allt smink och tvätta ansiktet med en skonsam ansiktsrengöring.

  2. Se till att allt ögonsmink är borta och att fransarna är helt rena. Applicera sedan en tunn linje av Xlash längs övre fransraden, ungefär som en eyeliner.

  3. Upprepa steg ett och två varje kväll cirka en timme innan du går och lägger dig i minst 28 dagar.


Läs mer om och köp Xlash Eyelash Serum här!


1. Unna din mamma de härligt återfuktande Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches

Din mamma är värd det bästa, särskilt under julen om det är hon som stått för mycket av matlagningen. Då kommer hon älska att få koppla av med ett par av Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches en stund på juldagen. Dessa ögonmasker återfuktar intensivt och tar effektivt bort mörka ringar. Tipsa din mamma om att förvara burken med ögonmaskera i kylen. Detta gör att maskerna även kan ge en kylande effekt, perfekt om ögonen är extra svullna efter all julmat (och kanske efter de där glasen vin).


Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches är formulerade med flera kraftfulla ingredienser som piggar upp trötta ögon. Du upplever en multidimensionell återfuktning tack vare flera olika molekylstorlekar av hyaluronsyra. Detta är möjligt på grund av att hyaluronsyran kan attrahera och binda in mer än 1000 gånger sin vikt i vatten. Maskerna innehåller även ceramider, kollagen och marshmallow root extract, ingredienser som gör maskerna perfekta att använda för att både jämna ut och minimera synligheten av fina linjer. En annan kraftfull ingrediens i Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches är koffein, som effektivt reducerar påsar under ögonen.


2. Har din kompis eller syster någon gång överplockat sina bryn? Ge henne Xbrow Eyebrow Serum

Många av oss som var tonåringar eller unga vuxna under sent 90-tal eller tidigt 2000-tal fick tyvärr genomlida trenden med supertunna ögonbryn. Eller snarare tunna som ett pennstreck. Vissa som följde trenden slaviskt plockade bort det mesta av brynhåret aggressivt och ofta – vilket vi gissar att många numera ångrar.


Trender förändras ständigt, det som ansågs vara snyggt för nästan tjugo år sedan har helt förändrats. Nu är det fylliga, tjocka bryn som gäller och de får gärna vara naturligt buskiga. För den som tidigare har använt pincetten kanske flera gånger i veckan för att upprätthålla supertunna bryn kan det vara svårt att uppnå de trendiga brynen. Främst på grund av att överplockade bryn kan leda till att ens hårsäckar blir kvar i ett vilande läge i tillväxtfasen. Med andra ord kan man säga att brynhåren ”glömmer bort” att fortsätta växa ut. Känner du igen dig i detta eller har din kompis eller syster någon gång överplockat sina bryn? Oroa dig inte om du svarar ja på detta – det finns en lösning.


Nämligen brynserumet Xbrow Eyebrow Serum som både reparerar och stimulerar brynhårens tillväxt. Kort sagt hjälper den dina ögonbryn att uppnå sin fulla potential i tjocklek. Om du applicerar produkten regelbundet i minst 28 dagar kan vi lova dig att dina bryn kommer gå från pinnsmala till mer definierade, fylliga och tjocka bryn. Brynen blir även tätare och får mer volym. Detta är mycket tack vare dess exklusiva formula som innehåller bland annat peptiden Myristoyl Pentapeptid-17® och vårdande ingredienser som Hyaluronsyra, В5-vitamin, Е-vitamin och Niacin.


Läs mer om och köp Xbrow Eyebrow Serum här!


4. Har du en sminktokig kompis? Ge ett kit med Xlash Eyelash Curler, Xlash Mascara och Xlash Eyeliner

Om du har en kompis som älskar att prova nytt smink vill vi tipsa om att du ger ett egenkomponerat kit med Xlashs sminkfavoriter: Xlash Eyelash Curler, Xlash Mascara och Xlash Eyeliner. Xlash Eyelash Curler hjälper dig att böja fransarna som ett proffs medan Xlash Mascara ger fransarna både maxad volym och kolsvarta pigment. Mascaran och fransböjaren är den ultimata kombon för att omedelbart förlänga fransarna. Använd Xlash Eyeliner för att rama in ögonen för ett dramatiskt intryck genom att måla en tunn eyeliner längs fransrötterna. Detta kommer göra att fransarna ser mycket fylligare ut!


Så här använder du Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches

Använd spateln som kommer med och ta försiktigt upp en av ögonmaskerna. Placera på ren hud under ögonen. Upprep med andra ögat. Slappna av och njut av fuktboosten som kommer göra under för huden under ögonen. Ta bort dem efter 10-15 minuter.


Läs mer om och köp Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches här!